Корсет

950.00 ден. Од 600.00 ден.
Материјал: 95% Памук, 5% Еластин
Колекција: OnSale, Жени, Женски маици, Зимска Сезона Жени 2023 Продавачи: DressUp SKU: kor-dress-013