Јакна

2,500.00 ден. 1,700.00 ден.

Материјал:

20% Памук

70% Полиестер

10% Еластин

Колекција: OnSale, Елеци | Јакни, Жени, Зимска Сезона Жени 2023 Продавачи: DressUp SKU: jak-dres-012