Дводелен Сет

970.00 ден.

Елегантен Дводелен Сет за Совршен Изглед
Нашата колекција на дводелни сетови ги обединува стилот, комфорот и функционалноста за елегантен изглед во секоја пригода.

Со нашиот дводелен сет, вие не само ќе изгледате врвно, туку и ќе се чувствувате удобно и самодоверно.

Collections: Dresses, Featured, Women, Women's pants Vendors: DressUp SKU: K-460