Сукна

750.00 ден.

Оваа суќна ви нуди извонреден изглед кој може да се прилагоди за различни пригоди и стилови. Изработена од висококвалитетни материјали ги нуди потребниот комфор и удобност за секојдневна употреба.

Практичен и стилен избор за секоја жена која бара модерна и универзална облека. 

Collections: Dresses, Featured, skirt, Women Vendors: DressUp SKU: Sk-irt-441