Маица

650.00 ден. 460.00 ден.
Кратка маица, прекрасно изработена и дизајнирана во црно бела боја.

Состав:

Collections: Featured, OnSale, Winter Season Women 2023, Women, Women T-shirt Vendors: DressUp SKU: mai-cel-bla